Tiedotus

Eräkettujen tiedotus jäsenille ja ryhmille

Web-sivu www.eraketut.fi. Löydät täältä ajankohtaista tietoa, ryhmien ohjelmat, kalenterin muine lippukunnan tapahtumineen, sekä partioaiheisia linkkejä.

Facebook

Facebook on ottamassa paikan päätiedotuskanavana. Käytössä on Tolkkisten Eräketut facebook sivu ja lisäksi suljettu ryhmä lippukunnan jäsenille.

Sähköpostilistat

Sähköpostilistat ovat jäämässä pois käytöstä — Jäsenet liitetään maililistalle, samoin lasten huoltajat. Lisäksi on vapareille suunnattu tiedotuslista. Listoja päivitetään ajoittain, kauden alussa ja tarvittaessa tehdään muulloinkin lisäyksiä. Listalta poistot tehdään harvoin, vähintään kerran vuodessa, mutta sen voi vastaanottaja tehdä myös itse mailin alalaidan ohjeiden mukaan.

Kiireellinen tiedotus

Kiireellinen lyhyen aikavälin tiedotus ryhmille hoidetaan myös tekstiviestillä / whatsapilla.

Ilmoitustaulu

Virallista ilmoitustaulua ei ole (web-sivu korvaa sen), mutta kololla voi olla esillä erilaisia tiedotuksia ja materiaaleja.

Retki- ja leirikirjeet ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumislaput ja muu retki- ja leiritiedotus pyritään jakamaan myös paperilapuilla lasten mukana. Ensisijainen tiedotus hoituu kuitenkin sähköpostilistojen kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu joko paperilappu palauttamalla tai sähköpostilla tai tekstiviestillä, mutta vain tapahtuman ilmoittautumisohjeiden mukaan. Huomioithan, että ilmoittautumisohjeita ja aikatauluja on syytä noudattaa sujuvan toiminnan mahdollistamiseksi.

Näkökohtia tiedottamiseen

Nämä huomioimalla helpotat tiedon perillesaapumista.

  • toimiva sähköpostiosoite, jota myös luetaan
  • toimiva puhelinnumero

eli ilmoita muutoksista. Maililistan voit mahdollisesti vaihtaa myös itse, kunhan teet sen ennakkoon sekä vanhan että uuden osoitteen ollessa toiminnassa.