Eräketuista

Partiolippukunta Tolkkisten Eräketut

Tolkkisten Eräketut –partiolippukunta perustettiin kesäkuussa 2013 Porvoon Tolkkisiin. Lippukunta jatkaa innostavaa partioharrastusta Porvoossa, kunnioittaen vanhoja perinteitä ja luoden uusia partiotuulia Tolkkisiin. Lippukunta tarjoaa erähenkistä, toimeliasta ja elämyksellistä toimintaa alueen lapsille, nuorille ja perheille.

Lippukunta sai nimekseen Eräketut alueella liikkuvien kettujen seikkailuita kunnioittaen. Sudenpentulauma ja seikkalijavartio aloittivat toimintansa syksyllä 2013. Lähialueiden mahtavat luontokohteet – kalliot, merenranta ja mustikkametsät – tulevat toivottavasti uusille Eräketuille tutuiksi.

Toiminta sivulta ja alasivuilta löytyy tarkempaa tietoa parhaillaan toimivista ryhmistä ja muusta aktiviteesista.

Kuinka pääsen mukaan?

Tee jäsenhakemus partiorekisteri Kuksassa. Voit toki olla yhteydessä myös lippukunnanjohtajaan.

Lippukunta laajentaa toimintaansa ja etsii joukkoonsa uusia Eräkettuja, tervetuloa mukaan joukkoon! Erityisesti kaivataan johtajia, uusia tai vanhoja, pieniin tai suuriin vastuutehtäviin. Olethan yhteydessä lippukunnanjohtajaan. Partioharrastuksen voi aloittaa myös vaikka auttamalla retken tai leirin järjestelyissä ja samalla tutustua ihmisiin. Ryhmät opettelevat myös viikoittain erilaisia taitoja sekä tietoja. Jos sinulla on hyvä idea tai vaikka harrastusten kautta jokin aihe hallussa, mitä voisit esitellä ja kouluttaa muille, niin ota ihmeessä yhteyttä. Myös aikuiset voivat aloittaa partioharrastuksen ja liittyä lippukuntaan, mutta ellet ihan vielä halua liittyä, niin voit ensin tutustua toimintaan Vaparina.

Voit liittyä yhdistykseen olemalla yhteydessä lippukunnanjohtajaan lisätietojen saamiseksi. Uusien lasten ilmoittautuminen sillä varauksella, onko ryhmissä tilaa ja mahdollista aloittaa kesken kauden. Johtajille löytyy pieniä tai isoja tehtäviä ja tarvittaessa koulutamme johtajiston tehtäviinsä.