Partioon ilmoittautuminen ja syksyn aloitus

Partion syyskauden aloitus ja ilmoittautuminen on torstaina 27.8. klo 18 kololla, Sillvikintie 107.

Nykyisin jo toiminnassa mukana olevien partiolaisten ilmoittautuminen ryhmiin. Uusia partiolaisia otetaan myös mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ryhmissä on jonkin verran tilaa. Keväällä mukana olijoita pyydetään varmistamaan jatkamisensa etukäteen, mikäli et pääse paikalle ilmoittautumaan nyt aloituskerralla. Varmista siis paikkasi ryhmässä, sillä odotamme ryhmien täyttyvän nykyisistä ja uusista innokkaista partiolaisista.

Partioon ilmoittautuneet täyttävät tiedot joko paperilomakkeelle tai sähköiselle ilmoittautumislomakkeelle. Lomakkeella voit ilmoittaa myös tietojen muutokset, kirjoita tällöin huomio, että ilmoittautuminen on tietojen päivitys.

Mukaan kaivataan ja tarvitaan myös vapaaehtoisia aikuisia, vapareita, jotka yhdessä johtajien kanssa mahdollistavat tulevankin syksyn partiotoiminnan lapsille ja nuorille.

Syksyn ryhmien sujuvaan järjestämiseen tarvitaan mukaan vielä pari johtajaa. Sinä aikuinen tai vaeltajaikäinen, jo partiolainen tai partiosta kiinnostunut, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaamme. Nyt on hyvä hetki aloittaa tai jatkaa omaa partioharrastusta.